Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis
  • Vragen? mail ons via: info@modeforsale.nl

Berlin Fashion Week

Door Liz - 07 juli 2016 - ♥ fashion
De Vogue presentatie was voor mij toch wel de hit. Ik had passes ervoor via via via via gescoord. Ik weet niet eens meer hoe ik er aan kom, door zoveel handen waren ze gegaan (maar wel erg bedankt).

En het was precies wat ik hoopte. Excentriek. High Fashion. Ik in mijn designerjeans op higher than high heels met mijn favo Gustav top.

Chatting around in mijn beste Duits en Engels. Goed, ik hoop dat ik een goede indruk heb achtergelaten.

En de Panorama en Premium stonden op mijn lijstje. De twee grootste modebeurzen in Berlijn. Onwijs veel gezien, maar niet echt extreem nieuwe dingen.

Verwacht ik veel opzienbarende nieuwe dingen in de mode van 2017? Nog niet eigenlijk. Vind ik dat erg? Mwoah. Eigenlijk niet. Er is de laatste jaren al zoveel vernieuwing geweest in prints en stofmixen. Dat ik het persoonlijk niet heel erg vind dat we daar nu eens wat langer van mogen genieten.

Maar dan wel in nieuwe uitvoeringen natuurlijk. 

 

Hotspots? Natuurlijk House of Small Wonder. Zo'n mooi interieur en heerlijk voor een onbijtje of lunch. 

Mode for Sale hotspot Berlijn
En zeker moet je deze zomer naar de Freiluftkino

Hotspot mode for sale


Heel hot en happening Berlijn is daar te vinden. Dus denk vooral niet dat het alleen om de film gaat. Het is ook jouw moment om te laten zien dat je weet waar het bij fashion uiteindelijk om draait. Shinen!

I'll  keep you posted! ♥ Liz