Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis
  • Vragen? mail ons via: info@modeforsale.nl

Mijn liefde

Door Liz - 07 juni 2016 - ♥ fashion

Uren per week spit ik het internet door. 'Wat draagt Andy (Torres) op haar zwarte kokerrok.' 'Wanneer komt de nieuwe collectie van Penn & Ink.' 'Who the hell heeft bedacht dat de flared jeans weer terugkomen.'

Op de een of andere manier kan ik er niet tegen dat een trend niet in mijn kast hangt. Zo snel als ik ze koop wil ik ze ook alweer vervangen voor de volgende. Niet dat ik het niet vaak draag hoor. Nee zeer zeker niet, alles wat ik koop heeft zijn functie en wordt vaker gedragen dan de zondagse habijt van de dominee.

Maar ik moet gewoon altijd meer. 

 

fashionlovers
 

Voor mij absoluut geen verwassen shirtjes van de Primark. Geen one-in-a dozen Hemavestje. Niet in de rekken trekken en dan een uur in de rij bij H&M. Ik ga voor the real thing. Totally obsessed met Penn & Ink, SuperTrash, Tramontana, Catwalk Junkie, Nikkie Plessen... nou je kunt ze zelf wel aanvullen denk ik.

En dan baal ik zo enorm dat de maand altijd nog een week doorloopt als mijn bankpasje zegt dat het echt al wel de 31e is. 

Sales mode
mode uitverkoop


Een paar maanden geleden bereikte ik mijn grens. Niet te doen dat saleshoppen. Samen met een paar andere fashionbabes besloot ik 'enough is enough'. Die vette (pardon my french, ik bedoel natuurlijk gave) collecties die al in de sale zijn, die moeten gewoon lekker op 1 plek.

En dat bleek makkelijker dan gedacht.

Onze favo webshops zorgen ervoor dat hier alle toppers te koop zijn voor zulke lage prijzen, dat in ieder geval ik weer een stuk relaxter ben en mijn portemonnee (en vriend) een stuk blijer. En wij zorgen ervoor dat jij ze zodra je ze bestelt, ze zo snel mogelijk op de post gaan.

Goed geregeld he? 
Wij zijn er mooi druk mee, want wie had gedacht dat het zo'n vaart zou lopen. 

En jij en ik zijn dan misschien niet de eerste die met de newbies lopen, maar we hebben wel 2 echte Nikkies voor de prijs waar een ander er twee maanden eerder maar 1-tje voor kon kopen. En dat is mij echt wat waard hoor.

Dusseh shopze!