Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis
  • Vragen? mail ons via: info@modeforsale.nl

Jumpsuits

Jump! For my Love!

We love jumpsuits! Fashion meets comfort. Als er één fashion item wel uitspringt dan is het de jumpsuit. Geeft je outfit direct een edgy touch. En eigenlijk heb je met een jumpsuit niet meer nodig dan een paar mooie accessoires en jouw stralende lach. Dus ga voor de fashionable look met de jumpsuit. Printjes, kleurtjes, kort of lang, niets is te gek!

Jumpsuits in de mix

We zeiden het hierboven al, een jumpsuit heeft niet veel opsmuk nodig. Combineer jouw nieuwe jumpsuit eens met de opvallende tassen en clutches van Paul’s Boutique. Of met de stijlvolle riemen van Expresso. Wil je er graag nog een mooie blazer bij dragen? Kijk dan eens bij NIKKIE, Penn & Ink en Supertrash.

Jumpsuits shop je op Mode for Sale

Het is dat wij al zoveel jumpsuits in onze kast hebben hangen dat we je daarom zoveel keus kunnen bieden in jumpsuits op onze webshop. Maar het liefst klikken we deze allemaal naar huis. Jij vast ook, plaats dus je bestelling voor 21:00, dan kan jij morgen je nieuwe jumpsuit al aantrekken. En vanaf 50,- of hoger nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.