Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis
  • Vragen? mail ons via: info@modeforsale.nl

Betty Barclay

Betty Barclay

Betty Barclay is inmiddels een bekende naam in de damesmode. Zowel nationaal als internationaal heeft het merk grote successen behaald. De doelgroep van Betty Barclay is de moderne vrouw. In elke collectie zijn elegante items terug te vinden die nauw aansluiten op de doelgroep.

INTERNATIONAAL SUCCES

Betty Barclay is inmiddels een bekende naam in de damesmode. Zowel nationaal als internationaal heeft het merk grote successen behaald. De doelgroep van Betty Barclay is de moderne vrouw. In elke collectie zijn elegante items terug te vinden die nauw aansluiten op de doelgroep. Met kleding van dit merk zie je er gegarandeerd vrouwelijk uit. De items van dit dameslabel zijn te dragen op verschillende momenten. Naast classy en chique voor een avondje uit, kun je ook een prima outfit vinden voor een casual momentje. Het merk wordt momenteel verkocht in meer dan 60 landen.

HEDENDAAGS TRENDY

Voor elke nieuwe collectie wordt er goed gekeken naar de internationale trends. Vervolgens worden de collecties hierop gebaseerd met hedendaags en trendy design in het achterhoofd. Kleuren die veel terugkomen in de items van dit merk zijn voornamelijk wit, zandkleuren en klassiek blauw. Daarnaast heeft elke lijn een opvallende eyecatcher. Dit varieert van een felle kleur tot heftige print. Er wordt veel aandacht besteed aan pasvorm. Een outfit van Betty Barclay zit dan ook vrijwel altijd als gegoten.

VERGELIJKBARE MERKEN

Ben jij nou helemaal weg van dit merk? Kijk dan ook eens bij merken als Expresso, Tramontana of Summum. Ook deze merken zijn met een groot aanbod en interessante prijzen te vinden in onze webshop. In de collectie van Betty Barclay vind je o.a. een groot aanbod aan tops en blazers. 

Bij Mode for Sale:
✔ is verzending boven de 50 euro gratis
✔ worden bestellingen die je voor 21:00 uur besteld de eerstvolgende werkdag bezorgd