Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis
  • Vragen? mail ons via: info@modeforsale.nl

Blue Industry

Blue Industry

Blue Industry is een trendy herenmerk. Het merk onderscheidt zich van de concurrentie door gebruik van subtiele en geraffineerde details. Met kleding van dit merk ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. De afwerking wordt met passie en liefde gedaan, waardoor elk item tot in de puntjes perfect is.

EIGENTIJDS & ONDERSCHEIDEND

Blue Industry is een trendy herenmerk. Het merk onderscheidt zich van de concurrentie door gebruik van subtiele en geraffineerde details. Met kleding van dit merk ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. De afwerking wordt met passie en liefde gedaan, waardoor elk item tot in de puntjes perfect is. In elke collectie worden de laatste trends meegenomen. Dit is terug te zien in kleurgebruik en prints.

BLUE INDUSTRY FORMEEL LABEL

Het merk is oorspronkelijk gestart met het benaderen van een formele doelgroep. De collecties bevatten toen voornamelijk businesswear en trendy overhemden. Tegenwoordig zijn de collecties veel breder. Blue Industry heeft een verschuiving gezien van informele kleding naar formele momenten. Een gescheurde broek of hippe trui wordt momenteel ook gedragen naar het werk. Dit heeft het merk doen besloten ook wat minder formele kleding te ontwerpen. Dit heeft goed uitgepakt voor Blue Industry en het heeft de doelgroep groter gemaakt.

VERGELIJKBARE MERKEN

Ben je nou helemaal verliefd geworden op dit merk? Kleding van Blue Industry is perfect te combineren met merken als Born With Appetite en Scotch & Soda. Je kunt ook voor een complete outfit van Blue Industry kiezen. Doordat alle items uit de collecties op elkaar zijn afgestemd, is het uitstekend met elkaar te combineren. Dit merk kan dus gedragen worden op elk moment van de dag en op iedere gelegenheid.

Bij Mode for Sale:
✔ is verzending boven de 50 euro gratis
✔ worden bestellingen die je voor 21:00 uur besteld de eerstvolgende werkdag bezorgd