Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis
  • Vragen? mail ons via: info@modeforsale.nl

Penn & Ink N.Y

PENN & INK, EEN BIJZONDERE MERKNAAM

Het merk is in de zestiger jaren opgericht door Maureen J. Penn en Stanley Ink. Penn was degene met de creatieve ideeën en Ink hield zich bezig met de zaken kant van het merk. Het merk heeft niet lang bestaan en wat er is gebeurd met Penn en Ink, niemand die het weet.

Fastforward naar het heden is het merk nieuw leven ingeblazen. Het begon met een simpel idee dat de ontwerpers uit hun jeugd haalden. Zo herinnerden zij zich dat hun vaders en moeders, als ze thuis kwamen van een lange dag hard werken, direct hun pakken of mantelpakken uitdeden en deze verwisselden voor comfortabele kleding. Het nieuwe Penn & Ink dacht: hier moeten we een oplossing voor bedenken.

En zo zijn ze dus begonnen met het ontwerpen van comfortabele kleding met stretch en flexibiliteit. De kleding moest er daarnaast ook mooi en netjes uitzien. Dat zie je dan ook terug in de collecties van het merk. We zien blazers en broeken met relaxte sportinvloeden terug. De kleding zit goed in elkaar en de stoffen zijn van een hoofwaardige kwaliteit. Kleding van Penn & Ink is edgy, vrouwelijk en minimalistisch. Wil je een tijdloos kledingstuk in je garderobe hebben hangen? Dan is Penn & Ink een goede keus.

STYLEN MET PENN & INK

Penn & Ink is door de minimalistische look heel goed te combineren met de andere stijlvolle kledingmerken die we hier op Mode for Sale aanbieden. Combineer Penn & Ink bijvoorbeeld een met: Folli di Garbo, Inner-Calm of Soaked in Luxury.

PENN & INK SHOP JE VOORDELIG ONLINE OP MODE FOR SALE

Een leuk item gezien van Penn & Ink of een ander merk? Klik je bestelling gemakkelijk en snel bij elkaar voor 21.00, dan zorgen wij ervoor dat jij de volgende dag je pakketje al in huis hebt. Vanaf 50 euro hoef je geen verzendkosten te betalen. Betalen kan direct online.