Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis
  • Vragen? mail ons via: info@modeforsale.nl

PME Legend

PME Legend

PME LEGEND: MANUFACTURED TO LAST, TAILORED TO COMFORT

PME Legend is het stoere kledingmerk voor mannen. Voor de avonturier die zijn honger alleen maar kan stillen door op reis te gaan naar het onbekende. Van origine was PME Legend een kledinglijn voor cargo piloten. Die invloeden zie je dan ook duidelijk terug komen in de collecties. We zien jeans met een ruige look, opvallende T-shirts met prints en goeie jassen. De spijkerbroeken van PME Legend zijn het meest bekend. Zo hebben ze verschillende modellen in de collectie zoals de ‘Skyhawk’ en de ‘Nightflight.’ Stoere mannen die niet bang zijn om op te vallen kunnen hun hart ophalen bij PME Legend.

COMBINEER PME LEGEND

PME Legend laat zich makkelijk combineren met de andere merken die we hier aanbieden op Mode for Sale. De volgende merken zullen ook dan ook goed bij je passen als PME Legend je aanspreekt: Vanguard, Petrol Industries en Cast Iron.

PME LEGEND SHOP JE VOOR EEN GOEDE PRIJS ONLINE OP MODE FOR SALE

PME Legend shop je voordelig online bij Mode for Sale. Bestellen bij ons gaat snel en eenvoudig. Plaats je bestelling voor 21:00 en ontvang je bestelling de volgende al thuis. Vanaf 50,- betalen wij de verzendkosten van je bestelling.