Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis
  • Vragen? mail ons via: info@modeforsale.nl

Superdry

Superdry

De grootste inspiratiebron voor het Britse modemerk Superdry is Japan. Dat zie je dan ook goed terug in de ontwerpen van het merk dat speelse elementen afwisselt met opvallende kleuren. Superdry kennen we natuurlijk van de hoodies maar het kledingmerk bied je ook een ruime keus aan broeken, jassen en zoveel meer.

INSPIRATIE UIT JAPAN

De grootste inspiratiebron voor het Britse modemerk Superdry is Japan. Dat zie je dan ook goed terug in de ontwerpen van het merk dat speelse elementen afwisselt met opvallende kleuren. Superdry kennen we natuurlijk van de well-known hoodies maar het kledingmerk bied je ook een ruime keus aan broeken, jassen, sportswear en zoveel meer. Natuurlijk wil Superdry dat je niet alleen opvalt maar dat de kleding die je draagt ook comfortabel zit. Ze maken dan ook gebruik van goede en kwalitatieve materialen die warm houden of je juist een luchtig gevoel geven. Superdry is er voor elke sportieve man en vrouw die niet bang is om op te vallen.

SUPERDRY COMBO'S

De kledingstukken van Superdry zijn goed met elkaar afgestemd en zijn dan ook makkelijk met elkaar te combineren. Maar wellicht heb je nog andere leuke merken in onze webshop gezien? Wij raden je aan om Superdry eens te combineren met de grafische shirts van Kultivate en de stoere spijkerbroeken van Cast Iron.

SUPERDRY ONLINE BESTELLEN

Superdry klik je bij Mode for Sale eenvoudig en snel naar huis. Bestel voor 21:00 en ontvang je bestelling de volgende werkdag thuis. Indien je voor een bedrag van boven de 50,- bestelt, wordt je bestelling gratis naar je toe verzonden.