Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis
  • Vragen? mail ons via: info@modeforsale.nl

SuperTrash

SuperTrash

Supertrash is er voor de sexy en kosmopolitische vrouw die zich graag omringt in luxe. Op smaakvolle wijze worden diverse materialen gemixt met mooie en rijke snits. Olcay Gulsen weet voor wie ze ontwerpt en dat vertaalt zich dan ook naar ontwerpen die always on trend zijn.

COSMOPOLITAN LUXURY

Supertrash is er voor de sexy en kosmopolitische vrouw die zich graag omringt in luxe. Op smaakvolle wijze worden verschillende materialen gemixt met mooie en rijke snits. Olcay Gulsen, de ontwerpster achter het kledingmerk, weet voor welke vrouw ze ontwerpt en dat vertaalt zich dan ook naar vrouwelijke ontwerpen die always on trend zijn. We zien een variatie aan printjes en kleur en Supertrash is dan ook niet voor de muurbloempjes onder ons. Supertrash is voor de zelfverzekerde en leading ladies.

SUPERTRASH MIX & MATCH

Bij Mode for Sale houden we van fashion-forward fashion. Mix en match Supertrash bijvoorbeeld eens met het kledingmerk van eigen bodem Nikkie, met de betaalbare luxe van Soaked in Luxury, of met het merk Geisha.

SUPERTRASH BESTELLEN BIJ MODE FOR SALE

Supertrash bestellen bij Mode for Sale is geen enkel probleem. Bestel voor 21:00 en ontvang je bestelling de volgende werkdag thuis. En indien je voor een bedrag van boven de 50,- bestelt wordt je bestelling gratis naar je toe verzonden.