Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis
  • Vragen? mail ons via: info@modeforsale.nl

Tramontana

Tramontana

Tramontana is het internationale fashion en lifestyle merk van eigen bodem sinds 1983. Acht keer per jaar komt Tramontana uit met modieuze en aantrekkelijke collecties waardoor jij er altijd up-to-date bij loopt. We zien vrouwelijke silhouetten, rijke materialen en bijzondere prints in een palet van gevarieerde kleuren.

ON TREND MET TRAMONTANA

Tramontana is het internationale fashion en lifestyle merk van eigen bodem sinds 1983. Acht keer per jaar komt Tramontana uit met modieuze en aantrekkelijke collecties waardoor jij er altijd up-to-date bij loopt. We zien vrouwelijke silhouetten, rijke materialen en bijzondere prints in een palet van gevarieerde kleuren. Tramontana laat je stralen en is er dan ook voor elke energieke en zelfverzekerde vrouw. Het maakt niet uit welke maat je hebt, de collecties zijn verkrijgbaar in een brede maten range van 34 t/m 46 of XS t/m XXXL.

MIXEN & MATCHEN MET TRAMONTANA

Naast Tramontana bieden we nog veel meer leuke merken aan hier op Mode for Sale. Combineer Tramontana bijvoorbeeld eens met: Moscow, Inner-Calm, en met Gaudi.

ONLINE BESTELLEN BIJ MODE FOR SALE

Verliefd geworden op de collectie van Tramontana? Bestellen bij Mode for Sale gaat gemakkelijk en snel. Bestel voor 21:00 en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis. En bestel je voor een bedrag boven de 50,- dan wordt je bestelling gratis verzonden.