Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis
  • Vragen? mail ons via: info@modeforsale.nl

Transfer

Transfer

Acht jaar geleden werd in Amsterdam het merk Transfer Fashion opgericht. Het merk heeft veel vrouwelijke fans in Nederland maar ook ver daarbuiten. Transfer is altijd up-to-date op het gebied van fashion. Minimaal acht keer per jaar komen zij uit met kledingcollecties geïnspireerd op de stijl en sfeer uit de zuidelijke landen.

INSPIRATIE UIT HET ZUIDEN

Acht jaar geleden werd in Amsterdam het merk Transfer Fashion opgericht. Het merk heeft veel vrouwelijke fans in Nederland maar ook ver daarbuiten. Transfer is altijd up-to-date op het gebied van fashion. Minimaal acht keer per jaar komen zij uit met kledingcollecties geïnspireerd op de stijl en sfeer uit de zuidelijke landen. Het merk weet goed de vertaalslag te maken voor de spontane en levenslustige Nederlandse vrouw. In de collectie zien we rijke kleuren, fijne stoffen en vloeiende lijnen. Transfer is er voor elke zelfverzekerde vrouw.

TRANSFER FASHION MIX & MATCH

De opvallende en modieuze kleding van Transfer gaat goed samen met de andere merken die we hier bij Mode for Sale verkopen. Combineer Transfer bijvoorbeeld eens met: Gaudi, Kocca of met Tessa Koops.

KLIK DAT LEUKE TRANSFER TRUITJE NAAR HUIS!

Heb je iets leuks van Transfer gezien? Bestellen bij Mode for Sale gaat gemakkelijk en snel. Bestel voor 21:00 en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis. En bestel je voor een bedrag boven de 50,- dan wordt je bestelling gratis verzonden.