Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 22u besteld, morgen in huis
  • Vragen? mail ons via: info@modeforsale.nl

Vanguard

Vanguard

Vanguard is het kledingmerk voor de stoere en onafhankelijke man. De man die vrijheid beschouwt als het belangrijkste goed. De man die een onstilbare honger heeft naar het onbekende en het avontuur tegemoet gaat op zijn klassieke bike. In de collectie van Vanguard komen al deze ingrediënten samen.

LIFE IS A NOMADIC DISCOVERY

Vanguard is het kledingmerk voor de stoere en onafhankelijke man. De man die vrijheid beschouwt als het belangrijkste goed. De man die een onstilbare honger heeft naar het onbekende en het avontuur tegemoet gaat op zijn klassieke bike. In de collectie van Vanguard komen al deze ingrediënten samen. In de collectie zien basis items afgewisseld worden met rauwe items afgewerkt met biker accenten. De rijke materialen, contrasten en details maken van dit merk het lifestyle kledingmerk voor de onafhankelijke avonturier. Voor de nomade die zijn bestemming nog niet weet, alleen de weg er naar toe.

COMBINEER VANGUARD

Voor de stoere man hebben we hier genoeg aanbod bij Mode for Sale. Als Vanguard je aanspreekt spreken deze merken je ongetwijfeld ook aan: DNR, G-star en PME Legend.

KLIK VANGUARD NAAR HUIS

je bestelling naar huis klikken gaat snel en eenvoudig. Bestel voor 21:00 en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis. En bestel je voor een bedrag boven de 50,- dan betaal je geen verzendkosten.